Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Marinoitu grillikylki

Kesäiseksi herkkupalaksi valmistetaan grillikylkeä. Sivele possunkylki glaseerauksella suussasulavaksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1,5 kg luullista porsaan grillikylkeä

Keitinliemi

1 l omenamehua
½ dl ruokokidesokeria
1 ½ rkl soijakastiketta

Mausteseos

2 valkosipulinkynttä
1 rkl fariinisokeria
2 tl suolaa
½ tl savupaprikajauhetta
ripaus rouhittua mustapippuria

Glaseeraukseen

2 dl keitinlientä
½ dl ruokokidesokeria
1 ½ rkl soijakastiketta
1 tl sambal oelek -chilitahnaa

Valmistusohje

1. Paloittele porsaankyljet muutamaan palaan. Keitä keitinliemessä 1,5 tuntia. Valuta liemestä, mutta säästä sitä hieman glaseerauskastiketta varten.

2. Valmista mausteseos. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita muiden mausteiden kanssa ja hiero lihapalojen pintaan. Kypsennä lihat 150 asteisessa uunissa noin 2 tuntia tai kunnes liha on murean kypsää.

3. Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset. Grillaa ja sivele kastiketta lihapalojen pinnoille grillauksen aikana.

Lisää reseptejä: 

Savustetut porsaankyljet (ribsit)
Porsaankyljykset
Ruoka.fi: Paahdetut ribsit

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marinoitu grillikylki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X