Reseptit
30-60 min
4
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Marokkolaiset lihapullat kanelisessa tomaattikastikkeessa

Nämä lihapullat valmistetaan karitsan- tai lampaanjauhelihasta, joka maustetaan marokkolaisella mausteseoksella, Ras-El-Hanoutilla, jossa saattaa sekoituksesta riippuen olla 25 eri maustetta. Pullat kypsennetään loppuun tomaattikastikkeessa, johon kaneli antaa oman makuvivahteensa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Karitsapullat

400 g karitsan- tai lampaanjauhelihaa
2-3 valkosipulinkynttä
3/4 dl korppujauhoja
1 tl Maroccan Ras el Hanout -mausteseosta
1- 1 1/2 tl suolaa
3/4 dl korintteja tai rusinoita
1 1/2 dl turkkilaista jogurttia
1 kananmuna

Tomaattikastike

400 g tomaattimurskaa
1 tl karelia
1 rkl hunajaa
1 rkl raastettua sitruunankuorta
(2 rkl silputtua minttua)

Lisäksi

keitettyä riisiä, kuskusia tai pastaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marokkolaiset lihapullat kanelisessa tomaattikastikkeessa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X