Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Marskin etikkasilakat

Marskin etikkasilakat maistuvat niin joulupöydässä kuin juhannuksenakin uusien perunoiden kaverina. Tällä klassikko-ohjeella hurmaat herkkusuut!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marskin etikkasilakat

1 kg silakoita tai 600 g silakkafileitä

Etikkaliemi

1 1/2 dl vettä
1 1/2 dl väkiviinaetikkaa

Mausteseos

2 1/2 rkl suolaa
3/4 dl sokeria
1 tl rouhittua mustapippuria
1 tl rouhittua valkopippuria
1/2 tl mausteneilikkaa
1-2 punasipulia
1/2 dl tilliä hienonnettuna

Keskustelu

Tuossa ei tarkenneta että laitetaanko mausteiden jälkeen uudelleen tuo liemi vai jääkö tosiaan noin kuivaksi.Laatijalla ei ole kaikki hanskassa kun perustiedot on kysymyksiä aiheuttavaa.

Hei! Ohjeessa mainitaan, että silakoiden maustuessa tölkkiin kertyy lientä. Tarkensin ohjetta niin, että siinä kerrotaan nyt selvemmin, että etikkaliemi kaadetaan kokonaan pois, ja lopullinen maustuminen tapahtuu mausteseoksen avulla.

Kommentoi juttua: Marskin etikkasilakat

Vastaa käyttäjälle Silakkaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X