Reseptit
30-60 min
2
Kiitos

Metsästäjän leipä

Metsästäjän leipä – syksyn suosikkivoileipä on klassikko, johon kuuluu mehevällä sienikastikkeella kuorrutettu pihvi tai broileripala.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Metsästäjän leipä:

2 broilerin rintafileepalaa tai 300 g porsaanfileetä
2 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 tl paprikajauhetta
1 tl timjamia
rasvaa paistamiseen
1 rkl sitruunamehua
tilkka vettä

Metsästäjän leivän kuorrutus:

1 l kantarelleja
1 punasipuli varsineen
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 dl kermaa

Leipä:

2 viipaletta grahampaahtoleipää
1 rkl valkosipulimajoneesia
1 rkl chiliketsuppia

Valmistusohje

1. Sekoita suola, pippuri, paprikajauhe ja timjami. Hiero mauste-seos broileripaloihin.

2. Kuumenna rasvaa pannussa ja paista rintapalat. Mausta broilerit sitruunamehulla ja kaada pannulle hieman vettä. Jatka paistamista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes liha on kypsää.

3. Silppua sipuli ja sienet. Paista ne pannulla rasvassa, mausta ja lisää joukkoon kerma. Keitä, kunnes neste on haihtunut.

4. Paahda leipäpalat, sivele pinnalle majoneesia ja chiliketsuppia. Nosta päälle broilerinrintapala ja peitä sieniseoksella. Tarjoile metsästäjän leipä salaatin kanssa.

Katso myös: Lämpimät suppilovahvero-juustoleivät

Keskustelu

Kommentoi juttua: Metsästäjän leipä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X