Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Molskin morsiamen perunasalaatti

Kisu Jernströmin perunasalaatti eli Molskin morsiamen perunasalaatti maistuu mainiolta grillattujen liha-ja makkararuokien kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kisu Jernströmin perunasalaatti

  • noin 1 l keitettyjä, kylmiä uusia perunoita
  • nippu kevätsipulia
  • tai kesäsipulin varsia
  • noin 2 rkl kaprismarjoja
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • ½ dl oliiviöljyä
  • kirsikkatomaatteja
  • persiljaa

Valmistusohje

Kisu Jernströmin perunasalaatti eli Molskin morsiamen perunasalaatti tehdään näin:

1. Keitä uudet perunat. Kuutioi kylmät, keitetyt perunat. Silppua perunoiden joukkoon sipulinvarsia.

2. Mausta perunasalaatti suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja öljyllä. Joukkoon voi lisätä tilkan viinietikkaa tai sitruunamehua. Lisää koristeeksi kirsikkatomaattia ja persiljaa.

3. Tarjoa Kisu Jernströmin perunasalaatti esimerkiksi grillattujen makkaravartaiden kanssa.

Lue myös: Perunasalaatti onnistuu monella tyylillä – onko suosikkisalaatissasi kirkas vai majoneesipohjainen kastike?

Lue myös Anna.fi: Uudet perunat uunissa ja muut varhaisperunaherkut, joihin jää koukkuun


Kommentoi

Kommentoi juttua: Molskin morsiamen perunasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.