Molskin morsiamen perunasalaatti
Kisu Jernströmin perunasalaatti eli Molskin morsiamen perunasalaatti maistuu mainiolta grillattujen liha-ja makkararuokien kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Kisu Jernströmin perunasalaatti
- noin 1 l keitettyjä, kylmiä uusia perunoita
- nippu kevätsipulia
- tai kesäsipulin varsia
- noin 2 rkl kaprismarjoja
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- ½ dl oliiviöljyä
- kirsikkatomaatteja
- persiljaa
Valmistusohje
Kisu Jernströmin perunasalaatti eli Molskin morsiamen perunasalaatti tehdään näin:
1. Keitä uudet perunat. Kuutioi kylmät, keitetyt perunat. Silppua perunoiden joukkoon sipulinvarsia.
2. Mausta perunasalaatti suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja öljyllä. Joukkoon voi lisätä tilkan viinietikkaa tai sitruunamehua. Lisää koristeeksi kirsikkatomaattia ja persiljaa.
3. Tarjoa Kisu Jernströmin perunasalaatti esimerkiksi grillattujen makkaravartaiden kanssa.
Lue myös Anna.fi: Uudet perunat uunissa ja muut varhaisperunaherkut, joihin jää koukkuun
Kommentoi
Kommentoi juttua: Molskin morsiamen perunasalaatti