
Mustaherukkahillo
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Mustaherukkahillo
- 1 kg mustaherukoita
- 3-4 dl vettä
- 600-700 g sokeria
Valmistusohje
Mustaherukkahillo valmistuu näin.
- Keitä vedestä ja sokerista sokeriliemi, joka saa kiehua noin 10 minuuttia. Lisää puhtaat marjat. Pienennä lämpöä ja keitä hilloa kattilaa välillä ravistellen noin 30 minuuttia.
- Kuori muodostunut vaahto pois, jaa hillo puhtaisiin tölkkeihin ja sulje tölkit välittömästi.
Vinkki: Tee hilloa samaan tapaan punaherukoista, karviaisista, puolukoista ja raparperista. Raparperihilloon voit lisätä mausteeksi kanelia tai inkivääriä tai väriksi mansikoita tai kuivattuja luumuja.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Maailman paras hilloresepti – näin valmistuu hillo pehmeäkuorisista marjoista
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mustaherukkahillo