2. Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Jaa taikina 3 osaan, ja kauli pyöreiksi levyiksi. Käytä jauhoja apuna tarpeen mukaan.
3. Nosta yksi levyistä leivinpaperille. Levitä puolet notkistetusta tuorejuustosta levyn pintaan. Yhdistä jäiset marjat ja sokeri. Ripottele päälle puolet marjoista. Nosta toinen levy päälle, toista kuten edellä, ja nosta viimeinen levy päälle.
4. Leikkaa veitsellä 10–12 sektoria, jätä keskusta leikkaamatta. Voit laittaa keskelle esimerkiksi pienen vesilasin ja leikata sitä vasten. Ota kiinni kahden vierekkäisen sektorin ulkoreunasta, ja kierrä vastakkaisiin suuntiin.
5. Kohota lämpimässä noin 15 minuuttia. Voitele mustikka-puolukka-nyhtöpulla vatkatulla munalla, ja ripottele pinnalle raesokeria.
6. Paista 200 asteessa uunin alaosassa noin 20 minuuttia.
Tähtipulla on kiva ja rento tapa tarjota pullaa. Kuva: Pauka Kukkonen
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tähtipulla mustikka-puolukka täytteellä