Mustikkaslush
Mustikkaslush on hellepäivän viilentäjä numero yksi. Hileinen mustikkaherkku valmistetaan vain kolmesta raaka-aineesta. Mustikat ja jäädytetty appelsiinimehu soseutetaan monitoimikoneessa ja makeutetaan hunajalla. Tämän helpompaa jälkkäriä on vaikea keksiä!
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Mustikkaslush
- 4 dl tuorepuristettua appelsiinimehua
- 4 dl tuoreita mustikoita
- 2 rkl hunajaa
Valmistusohje
Mustikkaslush valmistuu helposti näin
- Valuta 4 desilitraa appelsiinimehua jääpalapusseihin tai rasioihin ja pakasta yön yli.
- Soseuta 4 desilitraa mustikoita ja 2 ruokalusikallista hunajaa tehosekoittimessa tasaiseksi.
- Lisää joukkoon mehujääpalat ja soseuta tasaiseksi, jäiseksi hileeksi.
- Jos haluat juotavamman seoksen, kaada joukkoon hieman mehua. Tarjoa mustikkaslush heti.
Vinkki! Slushseoksen voi myös jäädyttää jäätelömuoteissa tai pienissä kertakäyttömukeissa imeskeltäväksi mehujääksi.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 15/2020.
Lue myös: Mustikka-limoncellosemifreddo
Lue myös Anna.fi: Helppo mustikkajäätelö
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mustikkaslush