Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mustikkaslush

Mustikkaslush on hellepäivän viilentäjä numero yksi. Hileinen mustikkaherkku valmistetaan vain kolmesta raaka-aineesta. Mustikat ja jäädytetty appelsiinimehu soseutetaan monitoimikoneessa ja makeutetaan hunajalla. Tämän helpompaa jälkkäriä on vaikea keksiä!

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Mustikkaslush

  • 4 dl tuorepuristettua appelsiinimehua
  • 4 dl tuoreita mustikoita
  • 2 rkl hunajaa

Valmistusohje

Mustikkaslush valmistuu helposti näin

  1. Valuta 4 desilitraa appelsiinimehua jääpalapusseihin tai rasioihin ja pakasta yön yli.
  2. Soseuta 4 desilitraa mustikoita ja 2 ruokalusikallista hunajaa tehosekoittimessa tasaiseksi.
  3. Lisää joukkoon mehujääpalat ja soseuta tasaiseksi, jäiseksi hileeksi.
  4. Jos haluat juotavamman seoksen, kaada joukkoon hieman mehua. Tarjoa mustikkaslush heti.

Vinkki! Slushseoksen voi myös jäädyttää jäätelömuoteissa tai pienissä kertakäyttömukeissa imeskeltäväksi mehujääksi.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 15/2020.

Lue myös: Mustikka-limoncellosemifreddo

Lue myös Anna.fi: Helppo mustikkajäätelö


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mustikkaslush

Sinun täytyy kommentoidaksesi.