Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mutakakku-täytekakku

Mutakakku-täytekakku on täydellinen tarjottava, kun vieraat ovat jo matkalla tai kun haluat päästä helpolla. Kakku kasataan pakastemutakakuissa vain vartissa. Kakkua voi varioida käyttäen erilaisia rahkoja ja koristeluja.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Mutakakku-täytekakku

  • 2 pakastemutakakkua
  • 2 dl kuohukermaa
  • 200 g vadelmarahkaa
  • 1 tl sokeria
  • 150 g mustikoita
  • 150 g vadelmia

Valmistusohje

Katso videolta, miten mutakakku-täytekakku valmistetaan:

Mutakakku-täytekakku valmistuu helposti näin:

  1. Aloita vatkaamalla kuohukerma vaahdoksi.
  2. Lisää joukkoon sokeri ja kääntele rahka kerman joukkoon.
  3. Levitä puolet seoksesta jäisen mutakakun päälle.
  4. Nosta päälle toinen mutakakku. Levitä loput kermarahkaseoksesta kuorrutteeksi.
  5. Koristele tuoreilla marjoilla.

Vinkki! Pinoa mutakakut jäisinä, koska sulaneiden mutakakkujen käsittely on hankalampaa.

Mutakakku-täytekakku
Mutakakku-täytekakku on todellinen pikakakku. © Salla Piirainen

Lue myös Anna.fi: Schwarzwaldin mutakakku


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mutakakku-täytekakku

Sinun täytyy kommentoidaksesi.