Mutakakku-täytekakku
Mutakakku-täytekakku on täydellinen tarjottava, kun vieraat ovat jo matkalla tai kun haluat päästä helpolla. Kakku kasataan pakastemutakakuissa vain vartissa. Kakkua voi varioida käyttäen erilaisia rahkoja ja koristeluja.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kasvis
Ainekset
Mutakakku-täytekakku
- 2 pakastemutakakkua
- 2 dl kuohukermaa
- 200 g vadelmarahkaa
- 1 tl sokeria
- 150 g mustikoita
- 150 g vadelmia
Valmistusohje
Katso videolta, miten mutakakku-täytekakku valmistetaan:
Mutakakku-täytekakku valmistuu helposti näin:
- Aloita vatkaamalla kuohukerma vaahdoksi.
- Lisää joukkoon sokeri ja kääntele rahka kerman joukkoon.
- Levitä puolet seoksesta jäisen mutakakun päälle.
- Nosta päälle toinen mutakakku. Levitä loput kermarahkaseoksesta kuorrutteeksi.
- Koristele tuoreilla marjoilla.
Vinkki! Pinoa mutakakut jäisinä, koska sulaneiden mutakakkujen käsittely on hankalampaa.
Lue myös Anna.fi: Schwarzwaldin mutakakku
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mutakakku-täytekakku