Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Nutella

Itsetehty nutella on mainio lahja. Nutellan ystävälle pähkinä-suklaalevite valmistetaan itse.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
200 g hasselpähkinöitä
200 g maitosuklaata
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
1/2 dl tomusokeria

Valmistusohje

1. Paahda hasselpähkinöitä uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia. Hiero lämpimät pähkinät pyyhkeen välissä, jotta kuoret irtoavat. Irrota suurin osa kuorista.

2. Nosta pähkinät monitoimikoneeseen ja jauha muutama minuutti, kunnes seos muuttuu juoksevaksi pähkinävoiksi.

3. Paloittele ja sulata maitosuklaa vesihauteessa tai mikrossa juoksevaksi. Valuta suklaa koneeseen kondensoidun maidon ja tomusokerin kanssa. Aja tasaiseksi, sileäksi seokseksi.

Lisää reseptejä:
Tahmeat herkkupullat
Nutella-suklaakeksit
Nutella-banaaniboston
Ruoka.fi: Nutellamousse

Keskustelu

Kommentoi juttua: Nutella

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X