Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Nutella

Itsetehty nutella on mainio lahja. Nutellan ystävälle pähkinä-suklaalevite valmistetaan itse.

Ainekset

  • 200 g hasselpähkinöitä
  • 200 g maitosuklaata
  • 1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
  • ½ dl tomusokeria

Valmistusohje

1. Paahda hasselpähkinöitä uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia. Hiero lämpimät pähkinät pyyhkeen välissä, jotta kuoret irtoavat. Irrota suurin osa kuorista.

2. Nosta pähkinät monitoimikoneeseen ja jauha muutama minuutti, kunnes seos muuttuu juoksevaksi pähkinävoiksi.

3. Paloittele ja sulata maitosuklaa vesihauteessa tai mikrossa juoksevaksi. Valuta suklaa koneeseen kondensoidun maidon ja tomusokerin kanssa. Aja tasaiseksi, sileäksi seokseksi.

Lisää reseptejä: Tahmeat herkkupullat Nutella-suklaakeksit Nutella-banaaniboston Ruoka.fi: Nutellamousse


Kommentoi

Kommentoi juttua: Nutella

Sinun täytyy kommentoidaksesi.