Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Omenatoti

Omenatoti lämmittää talvipakkasilla ja maistuu myös pikkujouluissa glögin sijaan.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
1  annos

Ainekset

  • 4 cl viskiä esim. Tullamore Dew
  • ½ rkl hunajaa
  • 6 cl kuumaa omenamehua

Koristeeksi

  • sitruunaviipale

Valmistusohje

1. Mittaa paksureunaiseen lasiin viski ja hunaja.

2. Lämmitä omenamehu höyryävän kuumaksi. Halutessasi voit maustaa omenamehun kokonaisilla neilikoilla, tähtianiksella, kanelitangolla ja/tai kardemummansiemenillä.

3. Kaada kuuma mehu lasiin. Koristele hyvin pestyn sitruunan viipaleella.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 22/17.

Toti maistuu myös näillä mausteilla:

mantelinen munatoti kahdelle

Mantelinen munatoti kahdelle

hedelmätoti

Hedelmätoti

tunturitoti

Tunturitoti

Ruoka.fi: Mustaherukka-inkivääritoti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Omenatoti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.