paistetut retiisit ja halloumia
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Paistetut retiisit ja halloumi

Paistetut retiisit ja halloumi hunnutetaan vaahterasiirapilla. Pannulla paistaminen antaa retiiseille ihan uuden ulottuvuuden. Paistetut retiisit suolaisen juuston kera sopii syötäväksi sellaisenaan tai muiden salaattien pohjaksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paistetut retiisit

1 nippu retiisejä
2 rkl voita tai öljyä
2 rkl vaahterasiirappia
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 rkl ruohosipulia
1/2 dl retiisin naatteja
Mainos

Lisäksi

200 g halloumijuustoa
1 rkl rypsiöljyä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Paistetut retiisit ja halloumi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X