Paistetut retiisit ja halloumi
Paistetut retiisit ja halloumi hunnutetaan vaahterasiirapilla. Pannulla paistaminen antaa retiiseille ihan uuden ulottuvuuden. Paistetut retiisit suolaisen juuston kera sopii syötäväksi sellaisenaan tai muiden salaattien pohjaksi.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Paistetut retiisit
- 1 nippu retiisejä
- 2 rkl voita tai öljyä
- 2 rkl vaahterasiirappia
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 rkl ruohosipulia
- ½ dl retiisin naatteja
Lisäksi
- 200 g halloumijuustoa
- 1 rkl rypsiöljyä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paistetut retiisit ja halloumi