Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Palsternakkaranskalaiset ja paahdettu valkosipuliaioli

Uunissa pehmenneen valkosipulin maku on viettelevän makea. Majoneesin joukkoon sekoitettuna siitä syntyy täydellinen aioli. Dippikastikkeeseen dipataan paahdettuja, meheviä palsternakkoja.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Palsternakkaranskalaiset:

500 g palsternakkaa
2 rkl oliiviöljyä
1 tl sormisuolaa
1 dl parmesaanijuustoraastetta
Mainos

Paahdettu valkosipuliaioli:

3 isoa valkosipulinkynttä
2 tl oliiviöljyä
1 1/2 dl majoneesia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Palsternakkaranskalaiset ja paahdettu valkosipuliaioli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X