parsakaalipiirakka
Reseptit
30-60 min
15
Kiitos

Parsakaalipiirakka

Parsakaalipiirakka on maukas kasvispiirakka, joka saa mehukkuutta kolmesta eri juustosta. Parsakaalipiirakan pohja tehdään gluteenittomista jauhoista, joten se sopii myös keliaakikolle. Ohjeella leivot piirakaa koko pellillisen, josta saat noin 15 palaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Gluteeniton pohja

250 g maitorahkaa
250 g voita tai margariinia
4 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
Mainos

Täyte

300 g parsakaalia
3 kananmunaa
3 dl kuohukermaa
50 g parmesaanijuustoraastetta
150 g sinihomejuustoa
100 g Västerbotten-juustoa raastettuna
1/4 tl suolaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Parsakaalipiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X