Parsakaalipiirakka
Parsakaalipiirakka on maukas kasvispiirakka, joka saa mehukkuutta kolmesta eri juustosta. Parsakaalipiirakan pohja tehdään gluteenittomista jauhoista, joten se sopii myös keliaakikolle. Ohjeella leivot piirakaa koko pellillisen, josta saat noin 15 palaa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Gluteeniton pohja
250 g
maitorahkaa
250 g
voita tai margariinia
4 dl
gluteenitonta jauhoseosta
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
300 g
parsakaalia
3
kananmunaa
3 dl
kuohukermaa
50 g
parmesaanijuustoraastetta
150 g
sinihomejuustoa
100 g
Västerbotten-juustoa raastettuna
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
Keskustelu
Piirakka oli kyllä vähän pettymys. Älyttömän rasvainen. No..kuohukerma. 🙁
Kommentoi juttua: Parsakaalipiirakka