Pasta alle vongole
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Pasta alle vongole eli pastaa simpukoiden kanssa

Syksy ja talvi ovat parasta simpukka-aikaa. Kysy kalatiskiltä pieniä hieta- tai sydänsimpukoita ja tee niistä pastaa. Simpukat ovat herkullista pikaruokaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pasta alle vongole:

300 g linguine-pastaa
1 kg tuoreita pikkusimpukoita/ hietasimpukoita tai sydänsimpukoita
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/2 dl laadukasta oliiviöljyä
kourallinen tuoretta persiljaa
1/2 l valkoviiniä
2-5 tulista peperoncinochiliä (kuivattuja pikkuchilejä, käytä oman maun mukaan)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pasta alle vongole eli pastaa simpukoiden kanssa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X