Reseptit
30-60 min
Kiitos

Pehmeä mangoldikeitto

Ainekset

Lisää kauppalistalle
300 g mangoldia
1 pieni purjo
300 g jauhoisia perunoita
100 g lehtiselleriä
2 valkosipulinkynttä
nokare voita
1 l kasvislientä
200 g sulatejuustoa
ripaus suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Huuhdo kasvikset. Käytä
mangoldista lehdet. Halkaise ja
huuhdo purjo. Lohko perunat ja
silppua muut kasvikset.

2. Kuullota purjosilppu voissa.
Lisää muut kasvikset . Lisää joukkoon
neste ja paloiteltu juusto
sekä mausteet. Kypsennä noin
20 minuuttia ja soseuta.

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pehmeä mangoldikeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X