Mangoldikeitto Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pehmeä mangoldikeitto

Mangoldikeitto saa ihanan pehmeän maun perunasta ja sulatejuustosta. Purjo ja lehtiselleri tuovat tähän kasviskeittoon lisämakua.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6 annosta

Ainekset

Mangoldikeitto

  • 300 g mangoldia
  • 1 iso purjo
  • 300 g jauhoisia perunoita
  • 100 g lehtiselleriä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • nokare voita
  • 1 l kasvislientä
  • 200 g sulatejuustoa
  • ripaus suolaa ja pippuria

Tarjoiluun

  • parmesaaniraastetta
  • tuoretta leipää

Valmistusohje

Mangoldikeitto valmistuu näin:

1. Huuhdo kasvikset. Käytä mangoldista lehdet. Halkaise ja huuhdo purjo. Lohko perunat ja silppua muut kasvikset.

2. Kuullota purjosilppu voissa. Lisää muut kasvikset. Lisää joukkoon neste ja paloiteltu juusto sekä mausteet. Kypsennä noin 20 minuuttia ja soseuta mangoldikeitto tasaiseksi. Nauti keitto tuoreen leivän kanssa alkupalana tai kevyenä lounaana.

mangoldi

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Tutustu mangoldiin


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pehmeä mangoldikeitto

No missä on ohje???

Milla Kukkonen

Hei, luetko ohjetta mobiililaitteella? Löydät ohjeen klikkaamalla Ainekset-sanan vieressä sanaa Ohje.
Yst. Milla / Kotiliesi

Vastaa käyttäjälle Milla KukkonenPeruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.