Reseptit
alle 30 min
6

Persikka-coleslaw

Persikka-coleslaw sopii monenlaisten grilliruokien kaveriksi. Persikka tuo varhaiskaalista tehtävään salaattiin hedelmäistä makeutta, joka kesyttää suolaiset grillijuhlien makkarat ja lihat.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
½ keskikoinen varhaiskaali
3 persikkaa
1 limetin mehu
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 dl majoneesia
3 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Pese persikat, halkaise ja poista kivet. Paloittele persikat.
2. Sekoita kaalin joukkoon limetinmehu ja mausteet. Hakkaa kaalia perunanuijalle hetken aikaa, jotta se alkaa mehustua.
3. Lisää majoneesi ja hienonnettu persilja sekä persikkapalat. Sekoita ainekset ja anna maustua viileässä hetkisen ennen tarjoamista.

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Persikka-coleslaw

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X