Pico de Gallo  eli meksikolainen tuoresalsa

Pico de Gallo eli meksikolainen tuoresalsa 

30
min
4 annosta
alle 30 min
Raikas, meksikolainen tomaattisalsa sopii niin nachojen kanssa dipattavaksi, tortilloiden täytteeksi kuin kalan kastikkeeksi.

Ainekset

4-5 luumutomaattia
1 sipuli
2 rkl viipaloitua (tricolori) jalapenoa
1 ruukku tuoretta korianteria
1 limetin mehu
sormisuolaa (Maldon)

Valmistusohje

 

 

1. Halkaise tomaatit, poista sisukset ja kuutoi hedelmäliha. Silppua sipuli ja korianteri. Hienonna jalapenoviipaleet.

2. Sekoita ainekset keskenään ja purista joukkoon yhden limetin mehu ja ripottele salaattiin sormisuolaa makusi mukaan.

14.05.2017
Tiina Rantanen
Tiina Rantanen