Reseptit
4
Kiitos

Guacamole eli avokadotahna

Guacamole höystää tortillat, maistuu nachojen kanssa ja toimii dippinä. Et voi epäonnistua, jos nappaat kaupasta kypsät avokadot. Varmista avokadon kypsyys painamalla sitä kevyesti tyvestä. Jos tyvi antaa hieman periksi, on avokado todennäköisesti kypsä. Jos sormi lähes uppoaa tyvestä, on avokado ylikypsä. Kypsän avokadon tunnistaa helpommin sen kannan alta paljastuvasta väristä, jos väri on vihreä, avokado on kypsä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Guacamole:

2-3 avokadoa
nippu korianteria
merisuolaa myllystä
valkopippuria
1 hienoksi hakattu sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 limetin mehu
1 tomaatti

Valmistusohje

1. Halkaise avokadot. Poista kivi ja koverra hedelmä kuoresta.

2. Silppua korianteri. Lisää korianterisilppu, mausteet, puristettu valkosipulinkynsi ja limetin mehu avokadojen joukkoon.

3. Soseuta ainekset haarukalla ja lisää lopuksi silputtu tomaatti.

Lue myös: Tunnista kypsä avokado helposti – unohda turha puristelu

Keskustelu

Kommentoi juttua: Guacamole eli avokadotahna

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X