Pikkukesäkurpitsa
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 kg pientä kesäkurpitsaa
- 4 isoa kypsää tomaattia
- 3 valkosipulinkynttä
- oliiviöljyä
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
- Pese pienet 8-12 sentin pituiset kesäkurpitsat. Leikkaa molemmista päistä pieni pala pois ja leikkaa päihin viilto.
- Soseuta tomaatit monitoimikoneessa, lisää valkosipulia, oliiviöljyä ja mausteita. Sekoita kaikki aineet ja kaada kastike kesäkurpitsoiden päälle uunivuokaan. Kypsennä uunissa 200 asteessa. Lisää tarvittaessa puoli lasillista vettä. Maistuu feta-juuston ja leivän kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pikkukesäkurpitsa