Reseptit
yli 60 min
28
Kiitos

Pinaattisämpylät

Ainekset

Lisää kauppalistalle
0.5 l rasvatonta maitoa
50 g hiivaa
1 tl Pan-suolaa
150-200 g pakastepinaattia
1 dl kauraleseitä
noin 11-13 dl hiivaleipäjauhoja
3 rkl öljyä

Valmistusohje

  1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva, lisää pinaatti, leseet ja jauhoja. Jauhojen määrä riippuu pinaatin kosteudesta. Alusta taikina pehmeäksi. Lisää rasva. Kohota sämpylätaikinaa liinan alla puolisen tuntia.
  2. Leivo taikinasta jauhotetuin käsin sämpylöitä leivinpaperille. Kohota sämpylöitä liinan alla 20-30 minuuttia.
  3. Paista pinaattisämpylöitä 225 asteessa 10-15 minuuttia.
  • Ruut Lea Honkapää, Heinola

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pinaattisämpylät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X