Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Porilainen

Porilainen on Porin perinneherkku. Paahtoleipäviipaleiden väliin sujautetaan siivu jahtimakkaraa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Porilainen

  • 8 vaaleaa paahtoleipäviipaletta
  • 4-8 viipaletta jahtimakkaraa
  • 1 hopeasipuli
  • 4 rkl kurkkusalaattia
  • 4 rkl ketsuppia
  • 4 rkl sinappia

Paistamiseen

  • voita

Valmistusohje

Porilainen valmistuu helposti näin:

  1. Paahda leivät ja paista makkaraviipaleet voissa. Hienonna hopeasipuli.
  2. Levitä lämpimien leipien väliin mausteet, sipulihakkelus ja paistetut makkarat. Tarjoa porilainen heti.

Vinkki! Valmista ketsuppi ja kurkkusalaatti itse.

porilainen
Porilainen on Porin perinneherkku.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 8/2024.

Lue myös Anna.fi: Lämpimät kinkku-kananmunasämpylät


Kommentoi

Kommentoi juttua: Porilainen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.