Porilainen
Porilainen on Porin perinneherkku. Paahtoleipäviipaleiden väliin sujautetaan siivu jahtimakkaraa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Porilainen
- 8 vaaleaa paahtoleipäviipaletta
- 4-8 viipaletta jahtimakkaraa
- 1 hopeasipuli
- 4 rkl kurkkusalaattia
- 4 rkl ketsuppia
- 4 rkl sinappia
Paistamiseen
- voita
Valmistusohje
Porilainen valmistuu helposti näin:
- Paahda leivät ja paista makkaraviipaleet voissa. Hienonna hopeasipuli.
- Levitä lämpimien leipien väliin mausteet, sipulihakkelus ja paistetut makkarat. Tarjoa porilainen heti.
Vinkki! Valmista ketsuppi ja kurkkusalaatti itse.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 8/2024.
Lue myös Anna.fi: Lämpimät kinkku-kananmunasämpylät
Kommentoi
Kommentoi juttua: Porilainen