Valmistusohje
Poron paahtopaisti valmistuu näin.
1. Ruskista paistit kuumassa pannussa rasvassa. Lisää joukkoon sipulilohkot ja valkosipulinkynnet.
2. Mausta poron paahtopaistit ja kaada pannulle kerma. Hauduta hiljaisella lämmöllä kermassa noin 10 minuuttia tai nosta paistipalat 200-asteiseen uuniin kypsymään noin 10 minuutiksi.
3. Siivilöi kerma kastikkeeksi. Tarjoa poron paahtopaisti uunissa paahdettujen juuresten kanssa.
Juuresvinkki: Keitä lanttu- tai naurislohkoja ja porkkanalohkoja noin 5 minuuttia lisää keitokseen muutama puikulaperuna ja kiehauta. Siivilöi juurekset ja levitä uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada pinnalle öljyä ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Grillattu poro ja tumma karpalokastike
Keskustelu
Valmistuuko poron paahtopaisti todella noin nopeasti.
Kypsennän sen uunissa.
Kyllä valmistuu!
Kommentoi juttua: Poron paahtopaisti