Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Poron paahtopaisti

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 poron paahtopaistia
voita paistamiseen
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
suolaa tai tilkka soijakastiketta
rouhittua mustapippuria
2 dl kermaa
1 rkl pihjalanmarjahyytelöä

Valmistusohje

1. Ruskista paistit kuumassa pannussa rasvassa. Lisää joukkoon sipulilohkot ja valkosipulinkynnet. Mausta ja kaada pannulle kerma. Hauduta hiljaisella lämmöllä kermassa noin 10 minuuttia tai nosta paistipalat 200-asteiseen uuniin kypsymään noin 10 minuutiksi.
2. Siivilöi kerma kastikkeeksi.

  • VINKKI: Tarjoa paisti paahdettujen juuresten kanssa. Keitä lanttu- tai naurislohkoja ja porkkanalohkoja noin 5 minuuttia lisää keitokseen muutama puikulaperuna ja kiehauta. Siivilöi juurekset ja levitä uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada pinnalle öljyä ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Poron paahtopaisti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X