Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Pullapojan hedelmäpaistos

Pullapojan hedelmäpaistos syntyy omenoista ja päärynöistä, jotka saavat pinnalleen kuivahtaneista pullamuruista loihditun kuorrutteen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hedelmäpaistos:

2 hapahkoa omenaa
2 päärynää
50 g voita
1 dl fariinisokeria
2 rkl kanelisokeria
½ sitruunan mehu
Mainos

Pinnalle

noin 5 dl murennettua kuivahtanutta pullaa
100 g sitruunavoita (Valio)
1 dl kanelisokeria

Valmistusohje

1. Kuori ja kuutioi hedelmät. Voitele piirakkavuoka ja lado hedelmäkuutiot vuokaan. Ripota päälle sokerit ja sitruunamehu. Kypsennä hedelmäpaistosta 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

2. Sulata voi ja sekoita kanelisokeri voisulaan. Murustele pullapala kulhoon kanelisen voisulan päälle.

3. Ripota pullarouhe vuokaan ja jatka hedelmäpaistoksen kypsentämistä noin 15 minuuttia.

Kokeile myös muita pullaherkkuja:
Sitruunainen pullavanukas
Köyhät ritarit
Kanelikorput
Ruoka.fi: Pullavanukas

Kuva: Riikka Hurri/OM-arkisto

Avainsanat

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pullapojan hedelmäpaistos

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X