
Puoloffee eli puolukka-toffeepiirakka
Puoloffee on makean banoffeen kirpeä suomalainen serkku, joka yhdistää ihanalla tavalla kirpeää ja makeaa. Valmiin karamelliseoksen käyttäminen on kätevää. Jos haluat laktoosittoman version tortusta, keitä kinuski itse ja käytä päällä laktoositonta kermaa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Munaton
Ainekset
Puoloffee
- 180 g kaura-, kandisokeri- tai digestivekeksejä
- 75 g voita
- 1 prk (397 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa
- 2 ½ dl vispikermaa
- 1 rkl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 3 dl puolukoita
Kommentoi
Kommentoi juttua: Puoloffee eli puolukka-toffeepiirakka
Missä kinuskikastike?
Toimitus vastaa: karamellisoitu kondensoitu maito on kinuskikastiketta. Löydät sitä säilykepurkissa.