Reseptit
30-60 min
4

Raakasuklaavanukas

Avokadosta, banaanista ja taatelista syntyy herkullinen vanukas, joka maustetaan raakakaakao-jauheella.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 banaania
1 avokado
8 pehmeää, kivetöntä taatelia
3 rkl kookosöljyä
hyppysellinen suolaa
4 rkl raakakaakaojauhetta

Valmistusohje

1. Kuori avokadot, ota kivi pois ja lusikoi hedelmäliha.
2. Laita tehosekoittimeen paloitellut avokadot, taatelit ja sulatettu kookosöljy. Soseuta tasainen mousse. Lisää hunaja, suola ja kaakaojauhe ja sekoita tasaiseksi.
3. Lusikoi laseihin ja anna maustua kylmässä 30 minuuttia. Koristele pinta kaakaojauheella ja -nibbseillä. Tarjoa lisukkeena tuoreita vadelmia.

 

 

Avainsanat

Avainsanat: Ruokavalio: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.