Reseptit
Kiitos

Rahkavoitaikina

Ainekset

Lisää kauppalistalle
250 g maitorahkaa
250 g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

  1. Nypi rasva, jauhot ja leivinjauhe. Lisää maitorahka. Sekoita tasaiseksi, mutta vältä vaivaamista.
  • Jos haluat taikinaan vähän lehtevyyttä, taputtele taikina ohuemmaksi ja laita tunniksi viileään. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi taittaen pariin kertaan välillä kolmeen osaan. Laita taikina peitettynä takaisin jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
  • Rahkavoitaikina säilyy jääkaapissa peitettynä pari päivää.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rahkavoitaikina

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X