Reseptit
30-60 min
10
Kiitos

Raparperi-rahkapiirakka

Raparperi-rahkapiirakka kruunaa kesäisen kahvipöydän. Mummon vanhalla ohjeella teet simppelin, mutta niin maistuvan piiraan. Kaurainen pohjataikina on todella herkullisen makuinen. 

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raparperi-rahkapiirakka, pohja

100 g voita
1/2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 dl kermaa

Raparperi-rahkapiirakka, täyte

250 g maitorahkaa
200 g kermaviiliä
2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 rkl sitruunamehua
1 tl raastettua sitruunankuorta
1 tl vaniljasokeria
1  l pilkottua raparperia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Raparperi-rahkapiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X