Reseptit
6
Kiitos

Raparpericrumble

Raparpericrumble on pinnalta rapsakka paistos, johon voi käyttää kaura- tai kookoshiutaleita. Raparpericrumble tarjotaan jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raparperit:

1 l raparperikuutioita
2,5 dl kookos- tai ruokosokeria
2 tl kardemummaa
voita voiteluun

PINNALLE

100 g voita
1 dl kookos- tai ruokosokeria
1 dl vehnäjauhoja
2 dl kaura- tai kookoshiutaleita

Valmistusohje

1. Voitele piirakkavuoka tai 6annosvuokaa. Levitä pohjalleraparperit, kardemumma ja sokerit. Kypsennä 15 minuuttia200-asteisessa uunissa

2. Nypi rasva, sokeri ja kuivataineet keskenään. Ripotteleraparperiseoksen päälle ja kuorruta noin 15 minuuttia. Tarjoa raparpericrumble  jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.

Kokeile myös muita raparperiherkkuja:
Raparperi-marenkipiirakka
Raparperikeikauskakku
Raparperipaistos
Ruoka.fi: Raparperipiirakka

Keskustelu

Kommentoi juttua: Raparpericrumble

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X