Riistalihapullat ja suppilovahverokastike
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Riistalihapullat ja suppilovahverokastike

Lihapullat on koko perheen lemppari ja riistajauhelihasta valmistettuna niihin saa aivan erityisen herkullisen ja syksyisen maun. Kermainen suppilovahverokastike kruunaa makuelämyksen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Riistalihapullat:

500 g riistajauhelihaa (poron-, peuran-, kauriin- tai hirvenlihaa)
250 g yrttimaustettua raakamakkaraa
3 rkl ranskankermaa
1 tl suolaa
pari pyöräytystä mustapippuria myllystä
1 rkl tuoretta timjamia
1 rkl dijoninsinappia
1/2 dl ruiskorppujauhoja
1/2 dl kuivattua sipulia
1 kananmuna

Paistamiseen:

voita tai öljyä
Mainos

Suppilovahverokastike:

1 l suppilovahveroita
1 makea sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
1 rkl voita
1 dl kasvislientä
2 dl ruokakermaa
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
3/3 dl lehtipersiljaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Riistalihapullat ja suppilovahverokastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X