Reseptit
30-60 min

Rosmariini-focaccia

Ainekset

Lisää kauppalistalle
5 dl vettä
25 g hiivaa
1 dl oliiviöljyä
1 dl parmesaaniraastetta
noin 750 g pizzajauhoa

pinnalle:

oliiviöljyä
sormisuolaa
0.5 dl parmesaaniraastetta
rosmariinin oksia

Valmistusohje

1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen
veteen. Lisää muut
ainekset ja alusta taikinaa,
kunnes se irtoaa käsistä ja
kulhon reunoista. Kohota
vedottomassa paikassa liinan
alla noin 20 minuuttia.

2. Vaivaa ilmakuplat taikinasta
ja painele se uunivuokaan
tai uunipannulle
riippuen siitä, kuinka ohuen
tai paksun leivän haluat.
Kohota noin 15 minuuttia.

3. Sivele pintaan oliiviöljyä
ja ripota päälle sormisuolaa,
parmesaaniraastetta ja
rosmariinin oksia. Paista
200-asteisessa uunissa
noin 20 minuuttia.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rosmariini-focaccia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X