
Rosmariinikaritsa
Yksinkertaisuus on kaunista! Nopealla ohjeella teet vaivattomasti maukasta karitsaa rosmariinilla höystettynä. Voit tarjota karitsan kylmänä tai kuumana ja lisätä lisukkeeksi esimerkiksi salaattia.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- 4 karitsan ulkofileetä
- öljyä
Maustekastike
- 2 rkl öljyä
- 6 valkosipulinkynttä
- 1 rkl punaviiniä
- 1 tl merisuolaa myllystä
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- pari rosmariinin oksaa
Valmistusohje
1. Sekoita maustekastikeen ainekset.
2. Sivele karitsan fileet öljyllä ja grillaa nopeasti, liha saa jäädä sisältä punertavaksi.
3. Nosta fileet tarjoiluastiaan kaadettuun liemeen. Pyörittele lihapaloja liemessä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rosmariinikaritsa