Rosolli-tabbouleh
Helmicouscous tuo rosollisalaattiin mehevyyttä ja tuoreet yrtit lisämakua.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Rosolli-taboulleh
- 3 porkkanaa
- 1 ½ dl helmicouscousia tai tavallista couscousia
- 3 dl kasvislientä
- 2 rkl etikkapunajuurien lientä
- 1 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 keskikokoinen sipuli
- 1 hapan omena, esim. Granny Smith
- 4 isoa etikkapunajuurta
- 2-3 maustekurkkua
- 4-5 rkl hienonnettua lehtipersiljaa, minttua ja korianteria
Lisäksi:
- 1 granaattiomena
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rosolli-tabbouleh