Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Sillikulhot ja puolukkakastike

Tee rosolli jokaiselle omaan pikkukulhoon ja tarjoa sen kanssa puolukalla ryyditettyä kastiketta.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 2 sillifileetä (nahaton ja ruodoton)
  • 2 etikkapunajuurta
  • 2 keltajuurta
  • 2 maustekurkkua
  • 1 vihreä omena
  • 2 kananmunaa
  • ½ makea sipuli
  • 1 ruukku rucolasalaattia

Valmistusohje

1. Leikkaa silli pieniksi annospaloiksi. Kuutioi etikkapunajuuri. Kuori keltajuuri, leikkaa pieniksi kuutioiksi ja keitä kypsäksi. Kuutioi maustekurkut ja omena kuorineen.

2. Keitä kananmuna kypsäksi noin 10 minuuttia, jäähdytä kylmän veden alla. Kuori ja leikkaa lohkoiksi. Kuori ja silppua sipuli. 3. Asettele kaikki ryhmiksi rucolapedin päälle pieniin kulhoihin. Lisää nokare puolukkakastiketta päälle.

Rosolli maistuu joulupöydässä:

rosollimalja ja sillikastike

Rosollimalja ja sillikastike

paahdettu rosolli

Paahdettu rosolli

kullankeltainen rosolli

Kullankeltainen rosolli

Ruoka.fi: Sillisalaatti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Sillikulhot ja puolukkakastike

Sinun täytyy kommentoidaksesi.