mustikka-rahkatorttu
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Rukiinen mustikkarahkatorttu

Rukiinen mustikkarahkapiirakka valmistuu mamman marjapiirakan tapaan, mutta ruista lisätään sekä pohjataikinaan että mustikoista ja tomusokerista pikaisesti keitettyyn hilloon, jolla mehevä rahkatäyte marmoroidaan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Mustikkahillo:

2½-3 dl pakastemustikoita
½ dl tomusokeria
1/4 dl ruisleseitä

pohja:

125 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 dl vehnäjauhoja
2 dl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:

500 g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 kananmunaa
1 dl paksua turkkilaista jogurttia
2 rkl perunajauhoja
1 rkl vaniljasokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rukiinen mustikkarahkatorttu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X