
Savusiikaleivät
Savusiikaleivät sopivat huikopalaksi tai alkuruoaksi. Inkivääri tuo tähän herkulliseen ja helppoon kalaleipään mukavaa potku. Savusiikaleipään ei tarvita monia aineksia.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
Savusiikaleivät:
- 4 täysjyväruisleipää, esim. Real
Savusiikaleipien täyte:
- noin 200 g savusiikaa
- 1 rkl säilöttyä sushi-inkivääriä
- 1 pieni porkkana
- 3 rkl majoneesia
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Savusiikaleipien koristeeksi:
- tuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Perkaa ja paloittele kala. Hienonna säilötty inkivääri. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi. Sekoita kulhossa täytteen ainekset keskenään.
2. Levitä täyte savusiikaleiville ja koristele hienonnetulla tillillä.
Katso myös: Savusiikatartaletit
Lue myös Anna.fi/Ruoka: Savusiika-mätitrifle
Kommentoi
Kommentoi juttua: Savusiikaleivät