Savusiikaleivät Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Savusiikaleivät

Savusiikaleivät sopivat huikopalaksi tai alkuruoaksi. Inkivääri tuo tähän herkulliseen ja helppoon kalaleipään mukavaa potku. Savusiikaleipään ei tarvita monia aineksia.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4 annosta

Ainekset

Savusiikaleivät:

  • 4 täysjyväruisleipää, esim. Real

Savusiikaleipien täyte:

  • noin 200 g savusiikaa
  • 1 rkl säilöttyä sushi-inkivääriä
  • 1 pieni porkkana
  • 3 rkl majoneesia
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl hienonnettua tilliä

Savusiikaleipien koristeeksi:

  • tuoretta tilliä

Valmistusohje

1. Perkaa ja paloittele kala. Hienonna säilötty inkivääri. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi. Sekoita kulhossa täytteen ainekset keskenään.

2. Levitä täyte savusiikaleiville ja koristele hienonnetulla tillillä.

Katso myös: Savusiikatartaletit

Lue myös Anna.fi/Ruoka: Savusiika-mätitrifle

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Savusiikaleivät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.