Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Siikamousse

Tuoresuolatun siika-alkupalan voi tarjota moussena, sievänä, pienenä suupalana lasista. Siikamousse syntyy graavisiiasta, ranskankermasta ja tillistä. Herkun viimeistelee tuore mäti.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4 annosta

Ainekset

Siikamousse:

  • 200 g tuoresuolattua siikaa
  • 1 dl ranskankermaa
  • 0.5 dl ruohosipulia
  • 1 dl mätiä

Valmistusohje

1. Jauha 200 grammaa suolattua siikaa karkeaksi raasteeksi teholeikkurilla.

2. Sekoita joukkoon yksi desilitra ranskankermaa ja puoli desiä ruohosipulia silputtuna.

3. Lusikoi siikamousse annosmaljoihin ja koristele mädillä.

Katso myös: Joulukalat – parhaat ohjeet joulun kalapöytään


Kommentoi

Kommentoi juttua: Siikamousse

Sinun täytyy kommentoidaksesi.