Reseptit

Siikasashimi

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 600 g tuoreita siikafileitä

dippikastike:

  • 2 rkl riisiviinietikkaa
  • 1.5 rkl mirin-kastiketta
  • 1 rkl soijaa (gluteenitonta)
  • 2 rkl limettimehua
  • 0.5 tl sambal oelek-chilitahnaa
  • 1 rkl oliiviöljyä

koristeeksi:

  • korianteria

Valmistusohje

Siikasashimi

1. Nypi siikafileistä ruodot ja poista nahat. Leikkaa tuoreet siikafileet terävällä fileerausveitsellä ohuiksi siivuiksi. Asettele viipaleet lomittain tarjoiluvadille.

2. Sekoita dippikastikkeen aineet keskenään. Valuta muutama ruokalusikallinen kastiketta kalaviipaleiden päälle ja tarjoile loput dippikastikkeena. Koristele vati tuoreella korianterilla.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Siikasashimi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.