Siikasashimi
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
- 600 g tuoreita siikafileitä
dippikastike:
- 2 rkl riisiviinietikkaa
- 1.5 rkl mirin-kastiketta
- 1 rkl soijaa (gluteenitonta)
- 2 rkl limettimehua
- 0.5 tl sambal oelek-chilitahnaa
- 1 rkl oliiviöljyä
koristeeksi:
- korianteria
Valmistusohje
1. Nypi siikafileistä ruodot ja poista nahat. Leikkaa tuoreet siikafileet terävällä fileerausveitsellä ohuiksi siivuiksi. Asettele viipaleet lomittain tarjoiluvadille.
2. Sekoita dippikastikkeen aineet keskenään. Valuta muutama ruokalusikallinen kastiketta kalaviipaleiden päälle ja tarjoile loput dippikastikkeena. Koristele vati tuoreella korianterilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Siikasashimi