Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Silakkarullat

Silakkarullat maistuvat myös kylmänä leivän päällä.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
0 annosta

Ainekset

Silakkarullat:

  • 1 kg silakkafileitä
  • 1-2 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 dl kermaa
  • ½ dl ketsuppia
  • 1 dl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

Silakkarullat tehdään helposti näin:

1. Levitä silakkafileet työpöydälle nahkapuoli alaspäin, suolaa ja pippuroi fileet. Rullaa fileet ja lado voideltuun uunivuokaan tiiviisti vierekkäin.

2. Sekoita ranskankerma, kerma, ketsuppi ja tilli, kaada seos kalojen päälle uunivuokaan.

3. Kypsennä 200 asteeessa 30 minuuttia ja tarjoile lisukkeeksi keitettyjä perunoita ja raikasta vihreää salaattia.

silakkarullat
Kermaiset silakkarullat maistuvat myös kylminä. Kuva: Pekka Holmström

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 3/18.

Kokkaa silakasta myös näitä ruokia:

Tyrnisilakkavuoka

Tyrnisilakkavuoka

kermaiset silakkapihvit

Kermaiset silakkapihvit

kreikkalaiset silakkapihvit

Kreikkalaiset silakkapihvit

Ruoka.fi: Silakkarullat Sisilian tapaan


Kommentoi

Kommentoi juttua: Silakkarullat

Sirpa Ilola

Ovat hyviä. Onko mahdollista saada koko reseptikirja, ja tai osa, eli keliaatikko – nuoren naisen tarpeeseen. Antaisin sen lahjaksi – voisin ottaa perheenkin käyttöön, eli 1+1+1+2, eli 5 kappaletta.
Mitähän tulisi maksamaan. Kiitos etukäteen. Sirpa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.