
Suppilovahverokastike
Kermainen suppilovahverokastike saa makua ruokalusikallisesta marjahyytelöä. Tämä kastike maistuu naudanpaistin, -pihvin tai riistan kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Suppilovahverokastike:
- 1 l suppilovahveroita
- 1 nokare rasvaa
- 1 kpl pieni sipuli
- 5 dl paistilientä
- (1 rkl marjahyytelöä)
- 5 rkl Maizena-kastikesuurustetta
- 1 dl kermaa
Valmistusohje
Suppilovahverokastike valmistuu näin.
- Puhdista suppilovahverot, kuori ja hienonna sipuli.
- Paista sieniä pannulla aluksi ilman rasvaa, kunnes suurin osa suppilovahveroiden nesteestä on kadottun
- Lisää sitten pannulle nokare rasvaa ja silputtu sipuli. Anna sipuleiden kuulottua rasvassa sienten kanssa.
- Lisää suppilovahvero-sipuliseoksen joukkoon paistiliemi. Kuumenna kastike.
- Sekoita joukkoon marjahyytelö, kastikesuurus ja kerma. Kiehauta suppilovahverokastike ja tarjoa paistin kanssa.
Lue myös: Suppilovahvero on aromikas ruokasieni
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Suppilovahvero-lihapata
Kommentoi
Kommentoi juttua: Suppilovahverokastike