Suppilovahverokeitto
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Suppilovahverokeitto

Suppilovahverokeitto maustetaan kirvelillä ja rakuunalla. Sulatejuusto ja kerma pehmentävät makua ja tekevät keitosta täyteläisen. Voit valmistaa keiton myös kuivatuista sienistä. Niitä tarvitaan 1-2 dl. Liota niitä ensin ja käytä liotusvesi osana kasvislientä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Suppilovahverokeitto

1 l tuoreita suppilovahveroita (tai herkkusieniä tai siitakkeita)
1 sipuli
1 rkl rypsiöljyä
1 l kasvislientä (vähäsuolaista)
1/4 tl valkopippuria (vastarouhittua)
150 g sulatejuustoa (Koskenlaskija mustaleima)
1 tl rakuunaa
1 tl kirveliä
1 rkl maissitärkkelystä
1 dl kermaa tai kaurakermaa (Oatly tai Gogreen)

Keskustelu

Vilkaisin useimpia internetissä olevia suppilovahverokeittoreseptejä. Yksikään ei uskaltanut olla erilainen. Kaikissa resepteissä, niin tämänkin lehden, on sipulia. Minä osaan keittää maukasta sienikeittoa ilman sipulia, koska sipuli pilaa ruoan kuin ruoan.

Kommentoi juttua: Suppilovahverokeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X