syreenikakku
Reseptit
yli 60 min
16
Kiitos

Syreenikakku

Syreenikakku on upea ilmestys. Kolmikerroksisen juustokakun vaaleissa kerrok­sissa on häiväh­dys syreeniä. Violetti kerros mais­tuu mustaherukalta. Säväytä tällä kakulla juhlapöydässä!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Syreenikakku, pohja

200 g kaurakeksejä (gluteenittomia)
50 g voita

Syreenikakku, 1. kerros

3 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
250 g pehmeää maustamatonta maitorahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
2 rkl sitruunamehua
2 rkl syreeninkukkalientä
2 rkl vettä

Syreenikakku, 2. kerros

4 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
250 g pehmeää maustamatonta maitorahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
100 g mustaherukoita
2 rkl sitruunamehua
2 rkl vettä

Syreenikakku, 3. kerros

3 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
250 g pehmeää maustamatonta maitorahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
2 rkl sitruunamehua
2 rkl syreeninkukkalientä
2 rkl vettä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Syreenikakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X