
Syreenikakku
Syreenikakku on upea ilmestys. Kolmikerroksisen juustokakun vaaleissa kerroksissa on häivähdys syreeniä. Violetti kerros maistuu mustaherukalta. Säväytä tällä kakulla juhlapöydässä!
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 16 annosta
- Munaton
Ainekset
Syreenikakku, pohja
- 200 g kaurakeksejä (gluteenittomia)
- 50 g voita
Syreenikakku, 1. kerros
- 3 liivatelehteä
- 2 dl kuohukermaa
- 250 g pehmeää maustamatonta maitorahkaa
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 dl tomusokeria
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 rkl syreeninkukkalientä
- 2 rkl vettä
Syreenikakku, 2. kerros
- 4 liivatelehteä
- 2 dl kuohukermaa
- 250 g pehmeää maustamatonta maitorahkaa
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 dl tomusokeria
- 100 g mustaherukoita
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 rkl vettä
Syreenikakku, 3. kerros
- 3 liivatelehteä
- 2 dl kuohukermaa
- 250 g pehmeää maustamatonta maitorahkaa
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 dl tomusokeria
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 rkl syreeninkukkalientä
- 2 rkl vettä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Syreenikakku