Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Taateli-pekonikääryleet

Taateli-pekonikääryleet ovat täydellinen suolaisen ja makean liitto.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Taateli-pekonikääryleet:

  • 20 pehmeää kivetöntä taatelia
  • 100 g sinihomejuustoa tai stilton-juustoa
  • 170 g pekonia
  • cocktailtikkuja

Valmistusohje

Taateli-pekonikääryleet tehdään helposti näin:

1. Leikkaa juustosta taatelinkokoinen pala ja työnnä se taatelin sisään.

2. Leikkaa pekoni pituussuunnassa ohueksi suikaleeksi ja kääri taateli siihen. Kiinnitä pekoni tikulla.

3. Paista kuivalla pannulla rapeaksi kauttaaltaan niin, että juusto sulaa. Tarjoa drinkkien kanssa.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 22/17.

Suupaloja taatelista:

Vuohenjuustolla täytetyt kinkkutaatelit

Vuohenjuusto-kinkkutaatelit

täytetyt taatelit

Täytetyt taatelit

aura-taatelitahna

Aura-taatelitahna

Ruoka.fi: Taateli-saksanpähkinäkarkit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Taateli-pekonikääryleet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.