Reseptit
alle 30 min
6

Taateli-pekonikääryleet

Taateli-pekonikääryleet ovat täydellinen suolaisen ja makean liitto.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Taateli-pekonikääryleet:

20 pehmeää kivetöntä taatelia
100 g sinihomejuustoa tai stilton-juustoa
170 g pekonia
cocktailtikkuja

Valmistusohje

1. Leikkaa juustosta taatelinkokoinen pala ja työnnä se taatelin sisään.

2. Leikkaa pekoni pituussuunnassa ohueksi suikaleeksi ja kääri taateli siihen. Kiinnitä pekoni tikulla.

3. Paista kuivalla pannulla rapeaksi kauttaaltaan niin, että juusto sulaa. Tarjoa drinkkien kanssa.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 22/17.

Suupaloja taatelista:

Vuohenjuustolla täytetyt kinkkutaatelit

Vuohenjuusto-kinkkutaatelit

täytetyt taatelit

Täytetyt taatelit

aura-taatelitahna

Aura-taatelitahna

Ruoka.fi: Taateli-saksanpähkinäkarkit

Keskustelu

Kommentoi juttua: Taateli-pekonikääryleet

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X