Tandoori kvinoa-kasvispata
Tandoori kvinoa-kasvispata valmistuu nopeasti. Ruokaisa pata toimii myös lihan tai broilerin lisukkeena tai ihan sellaisenaan.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Tandoori-kvinoa-kasvispata:
- 115 g bataattia
- 1 rkl öljyä
- ½ punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 jalapeno
- 1 rkl raastettua inkivääriä
- 2 rkl garam masalaa
- 2 ½ dl (raakaa) kvinoaa
- 3 dl kasvislientä
- 1 tlk kikherneitä
- 1 tlk tomaattimurskaa tai säilöttyjä kirsikkatomaatteja
- 1 tl sokeria
- ½-1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- ½ limetti tai sitruuna
- 2 rkl lehtipersiljaa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tandoori kvinoa-kasvispata
Vaihdoin kikherneet kanaan ja kvinoan kuskusiin, ja bataatin tilalle pilkoin runsaasti vihanneksia (kesäkurpitsaa, munakoisoa ja paprikaa) ja tuli kyllä tosi mehevää ja maukasta, kiva ohje 🙂