Täyteläinen punajuurilaatikko
Punajuurilaatikko saa pehmeyttä, täyteläisyyttä ja makua vuohenjuustosta ja rouheaa rakennetta ohrasuurimoista. Voit kokeilla vuohenjuuston tilalla myös sinihomejuustorouhetta tai piparjuurituorejuustoa. Paras punajuurivuoka on mehevä ja siinä on ihana sinihomejuuston aromi.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Täyteläinen punajuurilaatikko eli punajuurivuoka:
500 g
punajuuria
2 rkl
voita tai öljyä
2
punasipulia
2 dl
rouhittuja ohrasuurimoita
noin 5 dl
vettä
1 rkl
kasvisfondia tai kasvisliemikuutio
rouhittua mustapippuria
150 g
pehmeää vuohenjuustoa, sinihomejuustomurua (esimerkiksi aurajuustoa) tai piparjuurituorejuustoa (Cantadou)
1/2 dl
kermaa
Keskustelu
Todella hyvää ja terveellistä ruokaa 😋
Ei onnistunut minulta tämän ruuan tekeminen.
S-kaupasta sai kahden punajuuren pakkauksessa kypsiä punajuuria. Siitäoli helppo tehdä vastaava paistos. Minä en laittanut suurimoita ollenkaan.
Täysin kelvoton resepti.olisi lupaava, mutta mainokset estävät valmistusohjeen lukemisen
Todella hankala avata valmistusohje mainoksen takia 🙁
Kommentoi juttua: Täyteläinen punajuurilaatikko