Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tomaatti-mozzarellasalaatti vadilla

Erikokoisista, -värisistä ja -makuisista tomaateista valmistuu kaunis salaattivati. Mozzarellajuusto ja basilika ovat tomaatin iki-ihanat makuparit.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 500 g erivärisiä ja -kokoisia tomaatteja
  • 125 g puhvelinmaitomozzarellaa
  • 100 g minimozzarellaa
  • 1 ½ dl mustia, kivettömiä oliiveja
  • 1 nippu tuoretta basilikaa
  • 1 ½ rkl oliiviöljyä
  • (2 rkl tummaa balsamietikkakastiketta)
  • ripaus suolaa
  • ripaus rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Huuhtele ja viipaloi tomaatit ja buffalomozzarella. Levitä vadille tomaatit, juustot ja oliivit. Hienonna pinnalle basilikaa.

2. Pirskota päälle oliiviöljyä ja halutessasi balsamietikkakastiketta. Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 7/18.

Lisää makoisia juustosalaatteja:

uunissa kuivattuja tomaatteja ja mozzarellaa

Uunissakuivattuja tomaatteja ja mozzarellaa

juusto-mansikkasalaatti

Juusto-mansikkasalaatti

mansikka-halloumisalaatti

Mansikka-halloumisalaatti

Anna.fi: Savusuolatomaatteja ja mozzarellaa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tomaatti-mozzarellasalaatti vadilla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.