Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tryffelipasta

Tryffelipasta valmistuu kourallisesta raaka-aineita. Helppotekoinen luksusherkku viimeistellään tryffelilastuilla.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
2  annosta

Ainekset

Tryffelipasta

  • 250 g tagliatelle-pastaa
  • 1-2 dl pastan keitinvettä
  • 40 g voita
  • 1 rkl mustaa tryffeliä raastettuna
  • 3 rkl parmesaanijuustoa raastettuna

Tryffelipasta, viimeistely

  • mustaa tryffeliä lastuina tai raastettuna

Valmistusohje

Tryffelipasta tehdään helposti näin:

  1. Keitä 250 grammaa tagliatelle-pastaa napakan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Ota keitinvettä talteen kaksi desilitraa. Valuta pasta siivilässä.
  2. Kuumenna 40 grammaa voita pannulla. Lisää yksi ruokalusikallinen raastettua tryffeliä. Älä paista. Sekoita joukkoon keitetty pasta ja kolme ruokalusikallista raastettua parmesaanijuustoraastetta. Lisää pastan keitinvettä pienissä erissä kunnes koostumus on mieleisesi.
  3. Jaa tryffelipasta lautasille. Viimeistele tryffelilastuilla.

Lue myös: Maailman paras tattipasta

Lue myös Anna.fi: Kermainen tatti-tryffelikeitto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tryffelipasta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.