Tryffelipasta
Tryffelipasta valmistuu kourallisesta raaka-aineita. Helppotekoinen luksusherkku viimeistellään tryffelilastuilla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 2 annosta
- Kasvis
Ainekset
Tryffelipasta
- 250 g tagliatelle-pastaa
- 1-2 dl pastan keitinvettä
- 40 g voita
- 1 rkl mustaa tryffeliä raastettuna
- 3 rkl parmesaanijuustoa raastettuna
Tryffelipasta, viimeistely
- mustaa tryffeliä lastuina tai raastettuna
Valmistusohje
Tryffelipasta tehdään helposti näin:
- Keitä 250 grammaa tagliatelle-pastaa napakan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Ota keitinvettä talteen kaksi desilitraa. Valuta pasta siivilässä.
- Kuumenna 40 grammaa voita pannulla. Lisää yksi ruokalusikallinen raastettua tryffeliä. Älä paista. Sekoita joukkoon keitetty pasta ja kolme ruokalusikallista raastettua parmesaanijuustoraastetta. Lisää pastan keitinvettä pienissä erissä kunnes koostumus on mieleisesi.
- Jaa tryffelipasta lautasille. Viimeistele tryffelilastuilla.
Lue myös: Maailman paras tattipasta
Lue myös Anna.fi: Kermainen tatti-tryffelikeitto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tryffelipasta