
Tuhti Caesar-salaatti
Alkuperäiseen caesarsalaattiin kuului vain salaatti, juusto, kastike ja krutongit. Tässä tuhdissa caesarsalaatissa nelikko on täydennetty broilerinfileellä. Tarjoa salaatti vaihteeksi itse tehtyjen bageleiden välistä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Broileri:
- 3 paistettua broilerin rintafileetä tai kypsää broileria
Caesarkastike:
- 2 rkl sitruunamehua
- 0.5 dl parmesaaniraastetta
- 2 anjovisfileetä
- 0.5 rkl worcestershire-kastiketta
- 0.5 tl viinietikkaa
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 valkosipulinkynsi
- 0.5 dl oliiviöljyä
- 0,25 dl vettä
- rouhittua mustapippuria
Caesarsalaatti:
- 2 sidesalaattia, sydänsalaattia tai muuta rapeaa salaattia parmesaanilastuja
Valmistusohje
1. Leikkaa broileripalat ohuiksi viipaleiksi ja lado halkaistun bagelin väliin.
2. Mittaa kastikeainekset tehosekoittimeen ja hurauta tasaiseksi seokseksi. Silppua salaatti ja sekoita siihen kastike. Ripota joukkoon parmesaanilastuja. Täytä bageli broileriviipaleilla ja salaatilla.
Vinkki! Salaattina tarjottaessa joukkoon lisätään valkosipulivoissa paahdettuja leipäkuutioita ja broileria tai katkarapuja.
Katso myös: Ruokaisa caesarsalaatti vegekastikkeella ilman kananmunaa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tuhti Caesar-salaatti