Vaniljaiset possun posket
Possun posket ovat edullinen ruohonosa, josta syntyi Blonditiinan keittiössä suussasulavaa herkkua.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
1 kg
possun poskia
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1 tl
Jamaican Jerk -mausteseosta
Lisäksi
500 g
salottisipuleita
6-10 kpl
valkosipulinkynsiä
1/2 dl
balsamiviinietikkaa
1 tlk
tomaattimurskaa
2 rkl
hunajaa
1/2 tl
chilihiutaleita
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippurirouhetta
1/2
vaniljatanko
Gremolata
1 ruukku
korianteria tai lehtipersiljaa
1/2
punasipuli
1
sitruunan raastettu kuori
1/2 tl
sormisuolaa
(valkosipulinkynsi)
2-3 rkl
oliiviöljyä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Vaniljaiset possun posket